Tv

Nu ska jag iväg till Tv-3:s studio. Hare gott ! Så berättar jag mer lite senare om det.

Dina tänder är som stjärnorna, gula och långt ifrån varandra!

SES !!!!

Nytt snö oväder !

Ett nytt snöoväder är på väg in över Sverige. Det är stormen Xynthia som kommer över oss, och kommer med full fart!
Ovädret kommer att ge oss 1 dm snö här i Stockholm, lokalt mer..... Jag orkar verkligen inte mer snö nu, inte nog med det, så skulle det också blåsa kraftigt.
Sedan drar det ner ny kyla över landet så det blir kallt igen!!!!!!


Bild från svt . Ser det roligt ut?

Dagens låt

Rihannas nya låt är en ballad, rätt långsam, Men det kanske finns någon annan som tycker om den?



Vad tycker ni då ?

Roligt

Jag var inne på Aftonbladet en snabbis och såg någonting roligt. Alla har ju pratat om att man ska vara så smala hela tiden. Men nu har dom i London introducerat tjockare skyltdockor i fönsterna, dock är det ännu bara ett test, och då såg jag komentaren

**Hmm.. vad spelar det för roll? Det visar bara hur tjockare människor är avundsjuka på smala.. fattar ni inte det? Allt snack om smala människor, smala skyltdockor.. **

Det är väl bara en bra sak antar jag, fast egentligen bryr jag mig inte. Länk till nyheten :
http://www.aftonbladet.se/wendela/article6684217.ab


Varför finns det ens dockor ? fett keff !



tråk

I brist på annat tog jag lite kort .....








Jag är inte fullt frisk haha, och alla ser lika danna ut!


dollar

Jag såg nyss att Dollarn och Euron hade tappat JÄTTE MYCKET i värde, det kanske är dags att invetera i en resa snart? Nån weekend bara eller kanske åka bort en vecka?
Euron stod nu i 9,70 från att ha varit så hög som nästan 12 kronor för ca ett år sedan, och Dollarn var 6,12 som har varit över 9 kronor.

EUR

USD




Var vill man åka då?


God morgon

Nu är jag vaken efter en rolig kväll. Igår var vi på chaplins bar, som ligger på kungsgatan. Det var mycket mer folk där en vanligt, och vem hade rätt att medel åldern var en bra bit över 20 ?? haha
Innan så drack vi lite, och vi kom inte in för en vid 23.00 tiden. Inne på Chaplins var det dans och Kareoke, jag sjöng dock inte, vill inte att andra ska bli avudsjuka.

Efter gick vi på Mc Donalds IGEN, och efter det så åkte vi hem och då skulle vi köpa lite snacks och godis vid macken, eller inte jag bara dom andra.
Sedan gick jag hem och sov.
Det är tråkigt ingen av oss hade tyvärr Kamera med oss så det blir inga bilder.


Kareoke platsen! ( bild från publishme )

ut

Nu ska jag gå ut! Ha det bra så bloggar jag mer imorgon!

 ''


melodifestivalen

jag sitter just nu och väntar på att vi ska gå ut, och det gör jag genom att kolla på Melodifestivalen. Ville gärna se hela programet, men det är inte hela värlen att jag missar det.
Måns skämt är lika torra som vanligt.

Är det någon annan som ska se på programet ? Och har ni någon favorit ?

Tävlingen

Jag och min kopmis Alicia ställde upp i en tävling som vi dock inte vann. Det är dock inte det viktigaste för i tävlingen fanns nämligen korruption och vi var dom riktiga vinnarna i alla fall. ... irrierande.
Här kommer det några bilder från det vi bakade.


Våra tårtor


Bröden, finns flera men hittar dom inte!


Wienerbröden


Bullarna och kringlorna ( vetedegen )


och sen en bild på allting ...

Var det någonting som såg lockande ut ?

Dagens låt

Dagens låt är från Leighton Meester hon är ny i musik världen!



Vad tycker ni ?

Oj vad hände?

Egentligen skulle jag bara följa med Jessica till apoteket men resan blev längre, mycket längre. Vi gick först till apoteket där Jessica skulle handla någonting *host*. 
Efter det så handlade hon hår färg, och sedan så slog det oss, att vi inte hade ätit.
Vi åkte till Globen för båda ville gå på DonKen. Dock var det match där så då tänkte jag inpuls handla någonting, så jag köpte ett par skor haha.
Efter det så gick vi runt lite, bara för att det skulle bli lite mindre folk inne. Sen så åt vi.

Sen skulle vi kolla på en kamera, men jag pallade inte just idag så får göra det imorgon istället, då kanske någon annan kan betala den, haha. Jag vill nämligen börja fotografera mera, för min gammla kamera är trasig.

Efter det åkte vi hem, och nu sitter jag här och laddar inför ut gången ikväll. Jag hoppas verkligen att jag orkar men just nu är jag VÄLDIGT trött.


Globen! Har någon åkt den nya skywiev?


Skulle behöva en ny liten smidig kamera!  Någon som har ett tips ?



Isberg

Ett gigantiskt isberg har slitit sig loss från Antarktis. Ytan på berget är lika stort som ett helt land. Fast det låter kanske lite extremt, det är nämligen lika stor som Luxenburg, som kanske inte är det direkt störrsta landet i världen.
Forskare tror nu att isberget kommer att rubba temperaturen på jorden, och säger nu att det startat en resa mot en oundviklig nedsmältning.
Det är ett annat isberg som koliderade med en glaciär för 2 veckor sedan som skapat den enorma ismassan som nu sätter skräck hotar med extremt kallt väder.
Hoppas inte vi i Sverige drabbas!


http://www.aftonbladet.se/klimathotet/article6687346.ab


tror ni verkligen på det här ?



Harry Potter 7

I år är det dags för den näst sista filmen, Harry Potter och dödsrelikerna. Jag vill egentligen inte att Harry Potter serien ska ta slut, och jag tycker det är dumt av JK Rowling att sluta skriva bäckerna efter den stora uppmärksamheten.
Jag har läst alla Harry Potter bäcker minst 3 gånger och kommer säkert läsa dom flera gånger ( filmerna inräknade haha ).

Den första delen av filmen är tänkt att släppas den 19:a november i år, och den andra delen nästa år den 15:e Juli.
Regin görs av David Yates som har gjort dom tidigare Harry Potter filmerna, Fenixordern och halvblodsprinsen och filmen kommer ges ut av warner bros. Filmen kommer släppas i 2D och i 3D format och kommer därför vara dom görsta Harry Potter filmerna att göra det.

Den första trailern kan ni se på länken nedan

http://harry-potter-7-movie-trailer.blogspot.com/


Dom tre vanliga skådespelarna.


Vem vinner?


En ny skådespelare? Kan detta vara Luna Lovegoods far?

god morgon

Äntligen Lördag och nu är det faktist lov. Det var en jobbig natt igår, men det gick bra. Nu sitter morsan och farsan och äter på alla saker som jag tog med mig hem. Jag har totalt tröttnat på bullar och andra bakverk. När jag gick hem igår så var Robin vaken så då hade jag någon att smsa med, så det var GRYMT snällt.


Wiener bröd som jag oh min kopmis bakat.

Jag såg också att damerna tog guld i Curlingen, och på någon sätt visste jag att dom skulle göra det, vet inte varför, men jag bara visste det. Varje gång Sverige tar guld så säger man, yes, vi tog guld. Som om det är vi som tagit medaljen när det egentligen är idrottarna som gör det, är inte det lite konstigt egetligen? Eller är det bara Sverige lejonet som kommer fram?


GRYMT BRA JOBBAT !

Nu ska jag hoppa in i duschen, skulle vilja åka in till stan och köpa något, men jag vet inte om jag orkar. Det kanske blir utgång i kväll, men just nu är jag väldigt osäker.


Bild från google  ( Undrar om det finns någon snö kvar i innerstaden? )



God natt

Nu är jag äntligen hemma, och jag är så trött att jag inte ens kan... aa jag vet inte .. Men seriöst va varmt det är ute nu, och här sent på kvällen. Det var dimmigt också, ganska mysigt haha. På tunnelbanan var det massor av fulla och däckade människor och sen så fanns även stora jag.

Nu är jag hemma, och det är sten dött här, alla sover, och det ska jag också göra nu! God natt, eller ... god morgon!

nu ska jag SOVA !!!! Natti


jobbet

Nu ska jag och jobba, har INGEN lust alls. det är dessutom 8 timmar, mellan 20.00-04.00. Det positiva är att det ligger nära och att jag får sova hur länge jag vill sen på lördagen. Men nästa vecka är det LOV, så jag är fett glad ändå!!
Hoppas jag orkar gå ut imorgon, jag känner mig trött redan idag.

hare bra så ses vi imorgon! Och sov gott !!!

jobb

Vad är det för dag idag? Det är fredag, och var är det för mat då? TACO, haha. men det var bara jag som åt det eftersom det bara är jag som inte tröttnat på det. Man kan inte tröttna på taco...

Det blir en snabb fredags mys idag eftersom jag ska iväg och jobba klockan 20.00 till klockan 04.00 på morgonen, vill verkligen inte idag!
Men när väl pengarna kommer så är det ingen som klagar, och det är ändå ganska roligt. Fast det är nästan inga kompisar till mig som jobbar så det känns lite orättvist, jag vet inte egentligen varför jag jobbar heller ibland... Fast det är bra att ha pengarna senare i livet, men jag hatar ändå pengar.

Aja nu ska jag fixa lite med banken och känna mig fett stor, haha.


Tortillas eller skal ???



dagens låt

Lazees är tillbaka med hans nya låt tillsamans med Apollo drive, jag tycker om låten stenhårt!
eller vad tycker du?



ni kom väl ihåg hans hit, hold on tillsamans med neverstore?

och en gammal klassiker, det här är en av mina favoriter någonsin.


Någon som kommer ihåg låten ?

telefon hallå !

Det ringer, ringer och ringer. Smsas och smsas som aldrig tidigare. Jag orkar inte svara nu, så om nån ringer kommer jag tyvärr inte svara, haha.
Sen så skrev jag ett inlägg och sen presic när jag var klar så krashade datorn ????, och jag var tvungen att börja om igen men jag orkade inte skriva ett lika detaljerat inlägg igen, jag och datorer vill inte vara kompisar jag förstår inte!
Jag sitter dock och väntar på ett samtal nu i alla fall....

Är det en spciell ring dag idag eller? haha


Känner fingrarna igen

Efter en jobbig dag i skolan är jag äntligen hemma. Pralinerna blev bra, ska lägga in bilder senare. javisst, vem hade rätt idag? Jo jag, jag visste det skulle bli varmt idag. Det var jätte skönt att för första gången på jag vet inte hur länge känna sina egna fingrar på händerna igen. Nu hoppas vi bar aatt det håller i sig.

Men nuuu är det LOOOOVV !!! Hela nästa vecka är man FRI från allting, och man får göra precis vad man vill. Nu ska jag ta en snabb dusch sen ska jag ringa.


Någon som gillar praliner ?

Praliner

Jag gör praliner just nu. Kommer bilder senare. Bra blir det också, super goda och super fina!
Vi ska göra pizza nu i skolan eftersom det är sista veckan här, sen så är det lov. Det ska bli jätte skönt, har planerat in en hel del så det kommer bli fult ös medvetslös.

Jag hoppas ni har det bra på era arbetsplatser och era skolor, och hoppas ni också har lov nästa vecka, eller har det just nu.

Ha det bra, och oklla bilderna på pralinerna sen.


Någon som ska åka skidor på lovet?

Frukost

Nu är det snart dags att bege sig till skolan, i mörkret. Jag tror inte det är mörkare idag utan bara jag som är tröttare än vanligt. Jag hoppas också att tågen går som dom ska, men jag går ändå 15 minuter tidigare till skolan för att försäkra mig att jag kommer i tid, eftersom SL inte vet vad vinter är för något.
Nu är nog våren på väg också inte alls kallt ute idag, kanske blir det första dagen med plus grader i Stockholm på väldigt väldigt lång tid!??

Någon som tycker om låten?


Jag känner mig som en sån just nu!

Percy jackson - kampen om åskviggen

Jag vill se den här filmen! Är det någon som vet om den är bra eller dålig? Tänkte kanske gå och se den imorgon på dagen. Det beror på hur trött jag är efter idag. men det ser lite Harry Potter liknande ut och som alla vet är jag världens störrsta Harry Potter nörd, haha.
Det är också producenterna bakom harry Potter och de vise sten som har gjort filmen. Ser väldigt bra ut!


Någon som vet om den är bra eller dålig ?

hemskt trött

God morgon. Nu har jag stigit upp ur sängen och fryser som en lite hare utan päls. Jag vaknade upp ganska stressad för jag kommit på att jag har lovat så många att göra nåt på lovet. Tur som jag har hade jag bara drömt det. Är det någon annan som har börjat drömma ovanligt mycket på sista tiden?
Jag är otroligt trött och kan knappt hålla upp ögonen, och jag känner verkligen att jag måste börja gå och lägga mig tidigare på kvällarna, så jag inte går runt som en fossilisk neandertalare i skolan.

Är det bara jag som är omedvetande eller är det mörkare ute idag än vad det var igår vid den här tiden?. Nu ska jag ta och göra mig i ordning. Hörs senare!!

Hoppas ni får en lyckad dag!



(bild från Disneypiris )

GOD NATT

Nu ska jag sova. Ha det bra så ses vi imorgon ! Jag vet att det är för tok sent att gå och lägga sig men nu är det så det är. Kommer vakna upp som ett monster i morgon bitti haha.
Men det klarar jag av.

God natt, hoppas alla kommer få en trevlig helg!



Fest i helgen?

OS i vancouver

Damkronorna missade brons matchen mot Finland. Jag hade räknat med medaljer från både männen och kvinnorna i Hockeyn. Men Killarna förlorade också igår så nu är det helt kört.
Dock gick våra Curling spelare vidare till finalen. Nu hoppas vi på guld för dom.

Sverige kom femma i staffeten och missade sin medalj chans där också, verkligen ur uselt, speciellt av killarna och tjejerna i Hockeyn......

Håller tummarna för Curling laget nu.

lycka till !!


Ny design

Som ni ser har min blogg nu ändrat utseende. Therese har varit JÄTTE SNÄLL och ställt upp jätte mycket och hjälpt mig. Hon bordde vara jätte stolt och tack ännu en gång JÄTTE MYCKET. Lite sorgligt hon la ner sin egna blogg dock. Hon är GRYM på blogg design tycker jag.
hur tycker ni det blev ?


(tagen från Theréses pojkvänns facebook)



Nu är det dags för den bästa serien just nu nämligen FRINGE. Det är fett bra, så om du vill se en bra serie kolla på 5:an nu klockan 22.00. kanske lite svårt att hoppa in mitt i men ändå.

TAAAAAACKKK !!


Foton

Extremt fina foton tagna av mig personligen ! det var i sommras, men jag har aldrig längtat utomlands så mycket som just nu, men snart ska jag boka nåt! är det nån som vill följa med?











Sista dagen var lite blåsig. Lite trött var man eftersom vi drog till stranden ganska tidigt som ni ser.

nya mål

Min blogg kommer snart få en ny look. Förhoppningsvis redan idag. Min kompis Therése ska hjälpa mig. Så kika in lite senare och se om det har blivit några förändringar.

Om det är någon annan som vet hur man gör, så hjälp mig gärna. Jag vill att bloggen ska bli så bra som möjligt. Jag ska jobba på det!


Kände jag gjorde ett bra arbete i skolan idag också, så bra att jag hoppar av stolthet, fast nä.

dagens låt(ar)

Nikki Flores har kommit med en ny Halo inspererande låt. Det här beatet är verkligen inne just nu.



och sen en lite äldre skön timberland låt



Vad tycker ni ?

Hemma

Hemma från skolan igen. Vi fick sluta lite tidigare idag, hela 10 minuter tidigare, så idag kunde jag verkligen göra någonting extra.
Sälskapade hem med Sofia och vi prata om nåt jätte konstigt ämne????
Jag är sugen på att gå på bio, men jag vet inte vilken film jag vill se eller vem jag vill gå med. Är det någon som har nåt tips på någon bra film på bio just nu? Eller är det någon som vill hänka på bio, så skicka gärna ett sms. Jag är som sagt beroende av bio och går säkert 3-4 gånger i månaden.

Idag var det varmt ute, hade till och med jackan öppen när jag gick hem. Jätte skönt och hoppas att det bara kommer bli varmare nu!!


Vilken film är det som gäller nu ?
Nästa vecka är det i alla fall Alice i underlandet.

Lunch rast

Vinn en resa till varmare breddgrader för 5000 kronor. Man får också andra bra erbjudanden.
Tryck på länken nedanför.

http://www.euroads.se/sites/se/surveys/49/survey.php?medieid=39&advertid=23772&earc=

Det är lunchrast men maten var inge god, sen såg jag att man kunde vinna en resa och tänkte tipsa om det.

Hörs senare.


( bild från google )
Någon som drömmer sig bort till ett varmare ställe ?


nu är det skolan

Nu ska jag dra till skolan och leka med socker och choklad! Sl fungerar idag igen så jag kommer komma till skolan varmt och skönt ( hoppas jag ).

Tänkte bara ge en låt som tydligen spelas jätte mycket i storbritannien, jag är inte så frälst i låten, men det kanske någon annan är ?



Dom har väl gjort några populära låtar. Men tror ni den här kommer slå igenom i Sverige?

Avatar 2

Det är nu klart att Avatar kommer att göra en uppföljare till den första succé filmen. Filmen som nu har tjänat ihop mer än någon annan film, har dragit in över 2,464,237,048 dollar, mer än 2 miljarder kronor. 
Jag antar att nästa film kommer att få en minst lika stor budget, men jag är tveksam. Jag vet inte om det finns yttligare en story om äventyret att berätta. Det skulle vara som att James Cameron skulle göra en Titanic 2.
Avatar enligt mig är en av dom bästa filmerna jag någonsin sätt. Historien var väl ganska platt, men fantasin och världen James Cameron skapade var helt fantastiskt. Men det verkar som James Cameron kan göra det mesta så det ska bli spännande.

Hoppas filmen kommer ut om bara något år. Även fast många är kritiska till en andra film är jag väldigt glad. Jag skulle inte tveka att köpa biljetter till nästa film!
Skulle nån av er kolla på nästa film? eller skulle folk bojkotta den? För det fanns väl knappast någon som INTE såg den första filmen.








( bilder från google )
Jag har en liten fråga ? Varför dör hon alltid i alla filmer ? Hon har dött i Lost, Resident Evil och nu i Avatar.


God morgon

Nu har jag knallat upp ur sängen. Är ganska pigg, kan inte förstå varför men ibland sker mirakel. När mobilen ringde i morse så fick jag anfall haha. Jag hittade nämligen inte den i sängen och irade runt med handen i sängen för att försöka hitta den, till slut var jag tvungen att kasta mig upp och kasta ur täcke och kuddar, och vad låg mobilen? Jo, inne i kudd fodralet. Aningen irriterad var jag, men det är kanske anledningen till att jag är ganska pig nu.

Väl uppe skulle jag ta lite ramblösa, men eftersom någon hade tagit det sista kalla igår la jag in den i frysen för att den skulle bli kallare. Dock hade jag glömt kvar den i frysen över natten, och när jag skulle öppna den så stänkte och sprutade det i ansiktet. Så nu klockan 07.00 är jag pig och redo för att springa till skolan,eller nä det är jag inte.


(bild från google)
Är kudden huvudets bästa vän?

God natt

Nu ska jag gå och lägga mig, Sov gott så ses vi imorgon. Hoppas det är strålande sol när jag vaknar imorgon. Det skulle vara väldigt skönt!


Om du vill kolla om du har problem med alkoholen gå in på den här linken och besvara frågorna. Jag gjorde det, och det är jätte enkelt.

http://www.alkoholprofilen.se


Längtar efter sommaren, det var varmt förra sommaren, det här var i Juli 2009 i Mariefred,(i solen så klart, spräckte 50 grader sen också).

God natt !!!!!

Sån vill jag HA

Jag såg nyss en VÄLDIGT fin sak, och en sån skulle jag vilja ha,nämligen en massage dusch. Jag vet att den inte skulle kunna på plats här hemma men kanske på landstället?
Den här duschen har inbyggd massage, radio, stol, egen schamponering samt många olika strålar och andra bekvämligheter.

Pris ? 24.000 kronor


( bild från google )
Skulle någon tacka nej till en sån här massage dusch i hemmet ? kanske skulle priset svida lite för mycket i plånboken.

SE UPP

Nu när det börjar bli varmare, varnar dom för att stora istappar ska ramla ner från taken, man får nog vara extra uppmärksam. Om man får en sån i skallen får man nog väldigt ont. Läste till och med att man kunde skada sig riktigt ordentligt, så var på eran vakt!


( bild från google )
Istappar är rätt coola, jag tror flera av mina kompisar har märkt att jag alltid kollar på alla istappar om man åker tåg eller bil haha. Fast dom här istapparna var väldigt stora !


SERIÖST

Igår stod det att årets lägsta temperatur mätes, inte nog med det så kom redan idag årets nya lägsta temperatur, nämligen minus 42 grader celsius!
Det stod dock att våren skulle komma med plus grader till helgen. Det ser vi nog alla fram emot, hoppas våren kommer jätte snabbt nu.

Nytt köldrekord: - 42 grader

Kylan håller Sverige i ett fast grepp. Ett nytt köldrekord rapporteras från Naimakka.

( från svt )

Är det någon som fortfarande vill att det ska vara snö och kallt ?

Dagens låt(ar)

bandet är inte jätte känt men har haft en hit, här kommer deras nya låt



nästa låt är Livvi franc ( tror det här kommer bli populär låt, även fast det inte är min stil ).





Vad tror ni ?

Valhalla Rising

I slutet av Månaden kommer den mycket speciella filmen Valhalla Rising ut på biograferna. Under premiären i Venedig så lämnade till och med vissa människor biografen då dom tyckte att filmen var för brutal.
Filmen handlar om en gladiator som slås mot andra slavar på vikinga tiden. Checka in trailern om ni vill, men kolla inte om ni inte tycker om blod.




Vad tycker ni ?

Hemma

Provet gick mycket över förväntan, facktist EXTREMT bra, så jag borde få beröm. Jag tror jag svarade på alla frågor ? Och min lärare gav mig även mvg delen. Det var väl grymt ?
Efter det så begav jag mig in till stan med en kompis, först skulle vi gå in på nåt ställe och ta en kaffe men vi gick bara runt lite och hämtade några saker. ( Jag hatar kaffe ).
Efter det så började vi åka hemåt, på tåget satt det en gammal gubbe och började prata med oss, RANDOM, men jag sa inte så mycket , jag tänkte bara, var är världen på väg? Inte nog med det så kom det in 1000000 barn i tåget och då ville jag helst bara där i från, det blev för mycket.
Jag gick av några stationer innan min station och gick den sista biten, det var nice väder och jag kände för att gå.

Och nu så är jag hemma!


Fint väder, det här är från förra året då vi var i Funäsdalen, nån som är sugen att åka till snön i påsk ? haha

Prov

Har nyss haft bild, och det gick som det gick, mest plugg förhör och bild visning av våran lärare, dock avslutade jag mitt träd.
Nu Sitter jag med Ulrika och ska plugga det sista till provet som börjar klockan 12.40. Hoppas det är fler som ska torteras med prov idag haha.
Önska oss lycka till.



Pennan kommer gå för fullt, eller kommer den ? haha

off to school

Nu ska jag dra till skolan, blev inte så mycket pluggande som jag hade planerat. Men jag hoppas det kommer gå bra i alla fall. Det är religon, så det är ganska svårt.
Idag blir det i alla fall tunnelbanan !
Önska mig lycka till.



Så ser min hög ut just nu .... ( bild från google )

bra låt !

Den här låten är väl bra ?


Den är rätt gammal, men är inte så populär här i Sverige än.

OS i vancouver

Hur kan det vara så att Norge tar så ENORMT mycket medaljer? Har dom det i generna eller fuskar dom? Jag menar Sverige har Totalt 7 medaljer och Norge har hela 15 medaljer.
Det är ju konstigt, jag menar Norge har hälften så stor beflokning som Sverige. Dom andra i topp är USA och Tyskland men dom har ju betydligt flera invånare. Jag hoppas Sverige drar på sig lite fler medaljer nu under dom sista dagarna, i alla fall i Hockey och i Curling. Vilka grenar tror ni Sverige kommer ta medaljer i ?

1 Tyskland Tyskland 7 9 6 22
2 USA USA 7 8 10 25
3 Norge Norge 6 4 5 15
4 Kanada Kanada 6 4 1 11
5 Schweiz Schweiz 5 0 2 7
6 Sydkorea Sydkorea 4 4 1 9
7 Ryssland Ryssland 3 3 6 12
8 Österrike Österrike 3 3 3 9
9 Sverige Sverige 3 2 2 7

Sverige är fortfarande i top 10 men vi ligger LÅNGT efter Norge, Schweiz ligger också väldigt långt upp med en liten befolkning. Borde vi svenskar skämas ? Vi får väl inget annat än säga grattis till Norrmännen.

Blir det några flera medaljer ?
bild från google

God morgon

God morgon, I natt drömde jag inga drömmar och sov hela natten. Jag sitter just nu och pluggar Religon. Det är jätte kul, eller nä, det är ju itne det ?
Det är sovmorgon idag i alla fall så jag börjar inte förens klockan 10.20, så jag har lite tid att plugga lite extra, tur som jag har.
Dock börjar dagen med bild, som jag dock verkligen suger på, men det är inte relevant, jag har gjort ett buda ansikte, vackert, väldigt väldigt vackert. Nu ska jag ta och pallra mig och läsa lite. Ses snart !



Frukost är bra, men det är inte alltid så gott på morgonen.

God Natt

Jag vet att det är aldeles för sent, men nu ska jag gå och plugga det sista till imorgon! Jag vill inte höra på alla som redan har lov det är GRYMT orättvist. Nästa vecka är det min tur dock haha. Aja nu ska jag plugga lycka till, till alla andra som har prov imorgon, lärarna kommer vi alla hämnas på en dag.


GOODD NATT !!!

Jag imorgon biti !

världens konstiga platser

Nu när man vill åka bort så har jag hittat några intressanta platser. Fast det här ser nästan inte äkta ut !


foton (Jan Vandorpe, socotra)


Jan Vandorpe, socotra)

Dom här bilderna är tagna från ön Sokotra, som ligger i indiska oceanien i Afrikas hörn. Platsen är idag ett Världsarv.

dagen som gått

Morgonen började med att nån ringde mig i örat, och jag märkte att jag hade ett antal missade sms på min mobil. Klockan hade blivit rätt mycket och jag hade rätt bråttom, jag steg upp ett glas åkte i golvet och jag slog i foten. Efter det stora ner laget begav jag mig ut, i det is kala Sverige till skolan, eftersom inte SL fattar att vi har vinter i Sverige så var jag tvungen att gå. Det var kallt och blåsigt och till slut kände jag inte mina fötter. Väl framme hade vi tråkig lektion.
Efter skolan åkte jag med sällskap av Frida och byte mina hörlurar i en affär, det gick as bra, var inga problem alls, jag var chockad, så jag hoppade av glädje, fast nä det gjorde jag inte...
Sen gick tunnelbanan så jag kunde åka hem tillsamans med alla andra pensionärer, det var jätte trevligt, verkligen.
Väl hemma började jag plugga och pratade med några i telefonen, sen så har jag inte gjort så mycket mer idag, gigantisk tråkig dag, nästan värre än jag vet inte vad.
Nu tar jag i alla fall en paus från pluggandet haha.



Japp, paus är det !


I brist på annat







Nu ska jag väl ta och plugga

Tv- serier

Varför finns det inge bra TV-serier längre ? Var har alla tagit vägen? Jag försöker få reda på när lost börjar igen, även fast det spårat ut totallt, så är det en väldigt bra TV-serie. Den enda serien jag följer just nu är FRINGE som går på kanal 5 klockan 22.00 på torsdagar. Heroes har också försvunnit.
Jag tycker att det ska finnas mer fantasy serier istället för drama/romatiska skit serier som handlar om samma sak allihop, för det gör dom ...
Vampires diaries var rätt bra men inget jag fastnade för. Är det någon annan som vet en bra serie ?



Fringe är den bästa serien just nu. väl värd att se, kanske svårt att börja se den mitt i säsongen.

Black eyed peas nya

DAGENS LÅT.



Enligt mig är det inte en av deras bättre låtar. Men den är väl okej. Vad tycker ni ?



Lägger in en låt jag tycker om väldigt mycket också bara för att !
Detta tillsamans med Apologize och Secrets är deras bästa låtar, sångaren i One Republic är också produceraren av super hiten HALO av Beyonce.

Läskigt

Direkt efter jag skrev om världens störrsta hund, kom det upp en artikel om det på svt. Hercules är tydligen inte världens största hund längre det är tydligen den här hunden George som är av rasen grand danois. Han är 2 meter läng och väger ca 111 kilo.






Ja som sagt så finns det många fler stora hundar där ute, men tydligen är George den officielt störrsta hunden.

Källa : www.svt.se

( bilder från Georges facebook fan sida )

världens störrsta hund

Världens störrsta hund heter Hercules, och en en engelsk Mastiff, jag måste tillägga att han har gigantiska tasar.







Skulle man vilja ha en sån här stor hund ? Kanske, men skulle inte få plats hemma hos mig. bara mina strumpor tar upp hela golvet. Men tycker fortfarande han inte ser ut som ett monster, som vissa säger.

Källa : Guiness World Records

allergi ?

Mitt i pluggandet såg jag nåt häftigt, Inom tre år så har dom hittat ett botemedel mot alla jordnöts allergiker, är det här för bra för att vara sant eller tror ni att det verkligen kommer existera då? Känner ju många jordnöt allergiker som älskar jordnötter, så hoppas det kommer ett botemedel. studien är gjort i Storbritannien.

www.aftonbladet.se/kropphalsa/article6658315.ab


Bild från aftonbladet


soundtrack

På tal om Alice i underlandet, så finns det ett bra soundtrack i filmen som heter Follow Me Down. Lyssna!!  



Alice i underlandet

Efter stor-filmen Avatar kommer nästa film med en enorm budget nämligen Alice i underlandet. Med en budget på 150.000.000 dollar förväntar man säg en hel del. Tidigare sa dom dock att budgeten låg på 250.000.000 dollar men det verkar ha ändras. Jag ska boka biljetter idag till premiären nästa vecka, så om nån vill följa med så får man säga det idag.
Jag har spanat in trailern, verkar häftig, gör det du också. ( här nere är den korta trailer versionen ) Filmen har premiär den tredje mars.




Vad tycker ni om trailern ?

Hemma igen

Nu är jag hemma igen, och tunnelbanan fungerade med endast 5 minuter mellan rum mellan varje tåg. Grattis SL ni har börjat få ordning på det igen. när kommer nästa försenings tillfälle tror ni ? Så alla ni som läser och vill veta så fungerar tågen igen !

Jag var uppe och byte mina hörlurar också, det gick bra utan några problem som helst, hon i kassan var as trevlig och det gick på 2 minuter, dock hade jag fel förpackning med mig ( pinsamt ) men det gick ändå. Så nu sitter jag här hemma, och planerar att plugga lite.


Flera som ska plugga ? Jag har totalt tröttnat på det ...

skolan

Nu ska jag bege mig till skolan hela 45 minuter innan jag börjar bara pågrund utav SL. Om jag halkar och bryter benet idag stämer jag SL på 20 kilo choklad. Kallt är det också, haha aja nu börjar jag min lila vandring.

Ses senare !

gruva ?

skulle någon vilja besöka världens djupaste gruva ?



Jag skulle inte bangat det ser jätte nice ut, och det ser vädigt coolt ut, men finns det mycket djur där nere ?? Grottan är ganska ny och heter Hang Son Doong, och upptäcktes av brittiska gruvklättrare! Det är facinerande att det fortfarande finns platser som det här att hitta. Kanske finns det redan annat liv i jordens mittpunkt ? Jag kan inte påstå att jag är normal, kanske är jag ett UFO ?

god morgon

Nu har jag tagit mig upp ur min skönhets sömn. Det var jobbigt och jag ville helst bara ligga kvar och sova. Det började med att jag snubblade på tröskeln och flögg in i ett bord, sen så hittade jag inte min mobil men det är hittad nu.
Om inte det var nog tappade jag också glaset på golvet gick itne sönder men fick vatten över hela mig, KALLT vatten så nu är jag ännu mer vaken, jag tror att klumpigheten är ett faktum. klä på mig håller jag på att göra nu.

Jag såg att SL's trafik inte fungerar idag heller så jag måste gå till skolan, det komemr ta mig cirka 30 minuter och jag kommer dö i kylan, hurra, jag är så glad så jag vet inte om jag ska gå ut och hoppa i snön och åka pulka. Nu ska jag göra mig i ordning !

Ses snart !


Finns det NÅGON som itne tycker om att sova ? älskar min säng (OBS! det här är inte min säng, skulle vara aldeles för mycket haha )


god natt

Nu ska jag sova ! Ha det gött så ses vi imorgon. den som sover gör inget ont 
Hoppas på en bra SL dag imorgon så jag inte behöver flyga till skolan.
 
Vill ha apelsin !

Olycks drabbat ?

Är det inte meningen at vägarna ska vara lätta att åka på ?

Helt otroligt ! Tänk att åka på sådana vägar, påminner mig om när vi var i Grekland i sommras, väggarna såg ungifär ut så där. Varför bygger man ens vägar på det sättet ?


min kväll

Nu har jag inte gjort speciellt mycket mer än blivit extremt chockad över att jag hade 130 unika besökare idag, jag tackar alla som har varit och läst min blogg ! Nu tar vi den till nya nivåer.

Jag kollade först på familjen annorlunda, jag HATAR barn det är därför jag kollar och jag fattar absolut inte hur man orkar ha 10 ungar ??? Det skulle vara som att belasta ryggen med 10 ton sten, vilket skulle vara smärtsamt! I alla fall så ska jag försöka ta mig till skolan imorgon, även fast SL inte tillåter det. Undrar o det blir ännu en dag med bittra svenskar ute på gatorna som inget annat vill bokstavligt talat DRÄNKA sl:s chefer i snön ? haha ...

Nu ska jag prata lite och svara på lite mail, skriver nog ett till inlägg efteråt !

Hörs !!!!




Är barn någonting många fruktar ? Det verkar i alla fall vara så ! eller vad tror ni ?

Sl alltid lika bra

Sl har gjort det igen, Jag gav upp att bege mig till skolan idag, efter många ringt och sagt att det inte är nån ide. Jag kände igen mig från förra vinter då jag stod ute och tappade alla fingrar och tår jag ägde och hade. Sl är facister allihop ! jag tycker dom är översittare, och vi stackars människor måste stå där o frysa. åhhhh så synd det är om oss.
Det händer ändå så här VARJE år men ändå så förbereder man säg inte, väntar man på den globala uppvärmningen eller ? Så att det ska bli varmare ? Det är dumt för det verkar bara bli kallare!
Fast det är säkert klimat mötet i Köpenhamn som gjorde det, för det har blivit jävla mycket kallare efter det dumma mötet.
Kanske finns det hopp, det stod att det skulle bli varamre nu, jippi. Jag vill ha apelsiner men det finns inte hemma, jag vet inte varför jag sa jag vill ha apelsiner men apelsiner är väldigt gott !
Och när jag ändå pratar om apelsiner och SL så måste jag beräta att när jag åkte hem från Sigtuna igår så var det en tant som satt och åt apelsin brevid mig och när hon tog en tugga spruttade det apelsin saft i mitt ANSIKTE OCH I MINA ÖGON !!!!!! haha så himmla dålig, och hon fortsatte efter första gången .... dom gammla chockerar mig aldrig.



Det här ser man nästan varje dag, det blir ingen choklad bit till Sl personalen ikväll ! bara arga brev och lappar !


Hightec



Är den här personen bara helt galen ? eller har den bara enorm stor fatasi ? Jag vet inte..









Ser i alla fall ut som om han tycker om naturen, och det morderna 2000-talet, säkert en trädkramare, jag skulle inte tacka nej till ett sånt här kontor, skulle ni ?


Dagens låt




I bloggen kommer dagens låt finnas, det kommer vara mestadels det senaste men också kanske nån låt som är nån månad gammal eller två, dock kommer det inte finnas så många kända låtar, så om du vill hitta dom senaste låtarna så är det här du ska leta ! WIHO


Jaha nu så sprack det

Jag har nyss kommit hem från jessica efter att kolla på en film vars namn var Princessa, den var ju .. bra.
När jag skulle handla med kortet gick det inte som jag tänkt mig dock, jag drog drog och ännu en gång drog jag jag kände att spasmer anfallet var ett faktum, och jag inbilade mig att det stod på skärmen * Du är för dum för det här ge kortet till kassörskan* men det gjorde det inte, dock skulle jag ge det till kassörskan, men smidigt som jag är gick det bra jag klarade att handla med mitt kort - igen.

på vägen hem halkade jag och en bil kom precis över gatan gissa OM personen blev rädd ! Ja det blev han !



Vi handlade på vårt kära Ica, ( OBS, bilden ljuger, vi var INTE på det här ica't)


Tillbaka !

Du ska jag uppdatera som tusan. Mitt i vinterkylan ska jag sprida värme till allt och alla. Det här ska bli toppen och jag kommer dela med mig av alla mina spännande äventyr. Förra gången hade jag 100 besökare ( HURRA ). Nu ska det slås med råge.


Jag trodde aldrig det skulle bli så här mycket snö i stockholm, men det blev det,och fy fan va hemskt det är !
Den här bilden är från härjedalen 2009 jag trodde aldrig det skulle vara så mycket snö i stockholm, men det är det och det är hemskt, jag ska häla varmt vatten över hela stockholm så allt försvinner snart, invalida vinter !!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0