ÄNTLIGEN

NU FUNGERAR BLOGGEN IGEN ! Efter typ 4 dagar fungerar nu det igen att logga in på min sida ! :D Nu kan jag börja skriva igen! Dock har mina besökare rasat med hela 150 personer. Men nu blir det ändring igen.

Jag gick nyss upp och planerar om jag ska gå ut och gå, det är över 20 grader i solen här! Så man kanske ska passa på nu.

Jag vet inte heller riktigt vad jag ska göra idag heller. Men det planerar jag senare, jag är väldigt trött, så jag vet inte riktigt om jag ska åka så långt idag.



Dagens låt

det är ju is överallt ! Jag kan inte förstå hur det kan vara det !

Här kommer dagens låt i alla fall !

en riktig skit låt !! haha men hin har ju många fans ...



hej igen !

NU komer jag hem efter världens längsta dag!

Jag har jobbat sen så har jag varit i skolan och haft utvecklingsamtal med min lärare. Det var väl kul.. sen så gick jag ut med Jessica presic när jag kom hem, och nu sitter jag här!

Har presic ätit och ska ladda inför en tv kväll tror jag.


morgon!

Nu sitter jag och skriver det första inlägget idag!

Jag gick upp för 20 minuter sen och håller på att göra mig i ordning! Jag är ganska trött, men inte alls lika trött som förra veckan!

Jag låg och drog mig i över 30 minuter innan jag gick upp, haha. En varm mysig säng är ju alltid bättre än att gå iväg på morgonen.
Nu ska jag i alla fall göra det sista! Vi höres senare idag!

Ha det tip top!

säng säng säng !!


Natti

Nu ska jag gå och lägga mig och somna in i min skönhets sömn.

ha et bra så hörs vi imorgon! Natti natt

TV

Nu hag jag kolalt på Wipe out och Ballar av stål!

Shit va konstiga människor det finns i världen haha! Såg någon på Wipeout den där tanten som visade mer än vad man ska visa på TV? haha I alla fall WTF

Sen så var Ballar av stål lite för mycket, tyckte det var bättre förra året! Men det kanske blir bättre nästa vecka? Nu ska jag bara ta det lugnt sen ska jag hoppa i sängs!

ses senare


Skadeglädje det bästa som finns?


Dagens låt

Det är från en tjej jag inte vet någonting om! Men tror låten kanske kommer slå igenom ? typisk må bra låt


Någon som vet något om henne?


Hemma

Nu är jag tillbaka från promenaden!
Jag hjälpte mamma att bära lite saker, eftersom hon inte orkar göra det själv. Dock har jag skadat min rygg eller nåt, så jag kunde knappt bära kassarna, vilket jag gjorde än då. Så nu måste jag till läkaren också vilket är det värsta i hela världen efter tandläkaren!

Det var skönt ute i alla fall men nu ska vi snart äta. Vi ska INTE äta kött idag, jag är så HIMMLA glad för det haha. Det blir varma mackor det har vi inte ätit på år och dag!



Finns nog ingen i hela världen som gillar tandläkaren?


Fungerar inte igen

Nu fugnerar inte kommentarerna igen! Det är irriterande!
Just nu gör jag mig i ordning, jag ska gå ut nu på en promenad i det fin fina vädret! Jag vet inte riktigt vart bara, eller om jag ska gå ensam.

Här är tjejen som vann Melodifestivalen igår, jag är jätte missnöjd..



Vad tycker ni ?

Ni kan som sagt kommentera och jag svara, men era kommentarer kommer inte synas!


låt

Inte dagens låt men en annan låt!
Jätte skönt förstår inte att den inte blev större hit än vad den egentligen blev !


bra eller hur?


oj!

Jag såg just den här jätte äckliga video, där en våg slår in över en kryssnings färga! Färjan befann sig i medelhavet när en 10 meter hög väg slåg in över fartyget. 2 omkom och några skadades.

OBS! starka bilder..


http://video.se.msn.com/watch/video/har-slar-vagen-sonder-kryssaren/ahsg1qk5

Kolla inte om du är rädd för kryssnings olyckor!


åkte krysning för en vecka sedan!


morgon

Oj det är verkligen på sin tid att jag uppdaterar nu! Jag glömde det helt och hållet igår kväll. I alla fall så var jag över hos J och kollade på melodifestivalen, det var ju en riktigt skit låt som vann, så nu kommer vi väl inte ens kvala till finalen i år!

Sen så gick jag hem och kollade lite på godzilla och pratade med Morsan och Lena! Sen somnade jag in så småningom!

borta bra men hemma bäst!


iväg !

Nu ska jag gå till J och kolla på melodifestivalen!! Jag hoppas någon bra låt vinner!

dom tävlande är :








JÄTTE KAOS !!! Men det är i alla fall alla låtar haha :D

TJA DÅ HÖRS SENARE !!!

städA!

Nu ska jag ta och städ! Hur lite jag än vill det, så tvingar morsan mig att göra det. har inte gjort det den senaste månaden kanske är dags ändå....

Man har ju inget val. Men det blir ju alltid bra efteråt.


Städ time!!


Avskaffa monarkin?

Jag läste nyss att Socialdemokraterna hade som mål att avskaffa monarkin i deras partiprogram! Dock har dom sagt att det inte är något som dom kommer ta tag i på ett tag!

Men det verkar också tydligen vara flera som är bereda att avskaffa kungahuset i Sverige! Speciellt nu när bröllops hysterin kring Daniel och Victoria är på topp!
Många tycker det också är odemokratiskt med kungahus, för att man ärver ett jobb som ingen annan kan få, eftersom det går i släkt generation!

jag vet inte, men jag tycker vi ska behålla Monarkin i Sverige!


Vad tycker du? Ska vi avsätta kungen i framtiden?


Uppgång

Jag gick precis upp! Jag vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll. Jag har några förslag men efter den här veckan känner jag mig som en zombie utan ben i kroppen. Mitt beslut kommer jag fatta idag klockan 14.00 tror jag, haha.
Det är SOL igen! Det är otroligt det har nog varit sol nu flera dagar i rad!

Jag åt nyss lite frukost, så det var därför inlägget kom nu, men jag gick ändå upp vid 10 i 12.

Just det jag berättade inte men jag välte en hel kompo med mjöl igår, haha, men det var inte så mycket som åkte ur, men det var det första jag gjorde när jag kom dit! Men sen jag allting bättre än någonsin!


mjöl är nödvändigt i bageriet!


Hemma

tänkte bara skriva att jag är hemma igen nu! Klockan är ju morgon, men jag ska gå och lägga mig! Hoppas ni alla har haft en mysig fredag, som inte jag dock haft. Men det har varit en bra dag fick beröm överallt, både från min praktik plats och mitt jobb.

Aja god natt/morgon på er så ses vi senare idag!

HA det

SÄNG TIME


hej då !

Nu ska jag ta och bege mig mot jobbet.... Det kommer nog bli bra sen är jag ledig i alla fall. Man upskattar helgen mycket mer nu, när man jobbar, haha!

Aja ha en bra *fredags mys* kväll, medans jag tjänar pengar som itne ni andra gör !!!!

VI SES !!!


nya stor filmen

Nu kommer nya twilight trailern, kommer den vara lika dålig som dom andra?


vad tycker ni?


Dagens låt

nu kommer det jätte många inlägg på rad! haha

Dagens låt kommer ifrån Akon!


Den är rätt skön ! vad tycker du ?

VAA?

jag såg nyss att jag hade en bild där det står *skyddad av devote* varför är det så? Va löjgligt egentligen, och hur kan dom hitta den här?

Nu ska jag gå och göra mig i ordning, sen ska jag börja bege mig mot jobbet! Jag åt jätte god mat idag som farsan hade lagat, smördegs inbakad fläskfile med gräslöksost, stekt skinka med någon sås till och västerbottens ost på, det var JÄTTE gott!

Snart kommer dagens låt!!


ingen överlever utan mat!


vaken

Nu är jag vaken igen, pigg och kry som en lärka och redo att gå iväg igen ( inte ). Men nu är det sista dagen på helvetet, sen blir det normlat igen, nästa vecka har jag ju till och med sovmorgon till 10-11.00 varje dag.
Jag har sovit hela 7 timmar nu, jag kunde somna direkt och vaknade inte en enda gång, haha!!!

Hoppas jag inte gör några missar idag på jobbet bara, men det har jag aldrig gjort, så jag kommer nog inte göra det idag heller, förhoppningsvis!


Skulle egentligen bara vilja sova!!!


hemma

Nu är jag hemma. Jag är giganstiskt trött, och vad möts jag av? Jo en snö storm, i MARS !!! det ska itne snöa nu, snön ska bara bort. I varte fall, så ska jag duscha nu kanske äta något snabbt sen ska jag faktikt gå och lägga mig, sen så går jag upp runt 18.00 bläcket tror jag.

i alla fall Kommer straxt !!


Snön kommer tillbaka... den ger ju aldrig upp.


hej då !

Vi ses imorgon ( idag fast på dagen imorgon, hoppas jag slutar till klockan 10.00 eller nåt, för idag tänker jag VERKLIGEN INTE JOBBA ÖVER!

Hoppas jag kommer i tid, för bussen går med 3 minuters marginal emellan så om den är försenad i 3 minuter är jag körd, haha.


GOD NATT ALLA SOM FÅR SOVA !



favo bilden haha


sitter här

Nu sitter jag här trött som få och ska inte få sova... Vill egentligen ringa dit och säga att det här itne fungerar, men det är sista natten idag, sen så börjar jag 10.00 varje dag nästa veckan, det ska bli GRYMT skönt.

Nu ska jag klä på mig och bärsta tänderna sen så ska jag väl ta och bege mig ! Jag skriver ett till inlägg innan jag går bara för att vara GRYMT snäll!!





hur lite jag än vill sitta på bussen nu, så måste jag göra det!


Dagens låt

dagens låt kommer från en artist jag inte ens känner till, det är en rock/pop låt.


vad tycker ni ?


Snabb napp

Nu ska jag ta och sova en liten stund ca 3 timmar ! sen kommer jag tillbaka hit !!

SES SNART

JAAAA

Nu fungerar kommentarerna igen hoppas jag! Så nu är det bara och kommentera med fulla spadar! Jag har nyss kollat på Sveriges värsta bilförare, det var länge sedan jag skrattade sååå mycket, haha. Det var fett kul, typiskt min humor i alla fall.

Just nu så väntar jag på nästa TV program som börjar klockan 22.00, sen ska jag nog ta och sova en liten stund, eller jag vet inte får föresten se hur jag gör.

Nu ska jag bara ta det lugnt i alla fall, för i natt blir det praktik igen ( tyvärr ).



Någon som kollade på det?


Rolig reklam

Min och jessicas humor



haaha


god morgon/kväll/nåt

Nu har jag vaknat ur min skönhets sömn. Tro det eller ej men min tidsrytm fungerar inte som den ska just nu. Alicia ringde klockan 16.00, då förstod jag ingenting. Men vi pratade inte så länge för jag var tvungen att sova. Jag vaknade för ett tag sen, egentligen skulle jag sova till klockan 21.00, men jag kunde inte sova längre. Det är svårt att sova på dagarna, men jag sov nästan i 5 timmar i alla fall. Jag kanske går och lägger mig 2 timmar lite senare ikväll, men jag tror inte det.

Nu ska jag i alla fall hoppa in i duschen, för jag känner mig som medelhavet just nu. Jag vet itne varför men jag svettades som ett djur när jag sov.


Duscha är det bästa som finns! ( bild från google )


kommentarer

Jag ska ordna dom i helgen.... jag ser alla era kommentarer och kommer svara på dom direkt senare ikväll. Så ni ska inte tro att jag dissar era frågor.

Jag är enormt tacksam till alla som besöker min blogg, igår hade jag hela 240 besökare vilket är mitt rekord. Så det är en del frågor att svara på som ni förstår.
Jag hoppas verkligen att min kommentar sak snart kommer igång igen!!!

ses igen senare !!

Ramlösa är det bästa som finns när man är trött!!!


Hemma igen!

Nu är jag hemma, jobbade över i ca 1 och en halv timme.... Men jag orkar itne säga något. Men jag är trött, VÄLDIGT trött. Jag vill bara gå till sängs och dö! haha.
Jag ska tro det eller ej gå och lägga mig nu till klockan 20.00. Sen så kommer jag gå upp igen och vara redo att åka till praktiken klockan 01.30 igen.
Men det var okej idag, det var både nice och kul, och det kändes som om det gick mycket fortare än vad det egentligen gjorde!

Nu ska jag gå till sängs. Hoppas alla har haft en solig dag!!!

Vi ses senare idag! när alla börjar komma hem, haha.




Så här känner jag mig just nu!!!!


hej då

Nu ska jag dra till praktiken, jag är inte sugen alls om jag ska vara ärlig.... Men vad gör man en dag som denna? haha.
Jag hoppas jag jobbar till klockan 10.00, så jag får gå hem och sova sen.

God natt allihopa, nu ska jag gå och sätta mig på en buss, i några antal minuter! Först till sergel och sen vidare. Om jag missar bussen i sergel får jag stå och vänta i ett antal minuter!


GOOOD NATTT !!!


Säkert JÄTTE kallt ute!!!!!


tjugio lappen snart mynt?

Riksbanken vill nu göra en makeover i mynt Sverige! Riksbanken vill ta bort tjugio lappen och ersätta den med mynt i stället. Man vill också tillföra 200-lappar så att det blir färre 100-lappar eftersom det fins så många 100-lappar.
Man ska kanske också ska lägga till 2-kronor så man får ner antalet en kronor.
Men många är skeptiska och många vill ha kvar selma på tjugio lappen. Sen så trodde jag att vi skulle byta till EURO?
Beslutet om valörer beslutas i Riksdage!


Hej då selma! Hallå Victoria?


god natt/god morgon

Nu är jag vaken igen, tro det eller ej men jag är inte trött, haha. Jag ska snart gå ut i det kalla Sverige, men jag tror att det änåd inte var så kallt ute, jag hoppas inte det i alla fall, ( önske tänkande ). Jag sitter just nu och äter lite natt frukost, för jag kommer inte äta något säkert för ens vid 09.00 tiden, eller kanske ännu senare då jag slutar. Sen när jag kommer hem kan jag se fram emot att sova i några timmar, sen går jag nog upp vid 18.00-19.00 tiden. Men kommer skriva ett inlägg innan jag går och lägger mig!

Nu ska jag gå och fixa det sista, sen så ska jag pallra mig iväg till praktiken. Jag hoppas att ingen fortfarande är vaken ( jag kollar på dig ), och att alla kommer få en bra torsdag.

God natt eller God morgon!!


Bild från google ( hur trött är du? )


God natt/kväll

Nu ska jag hoppa i sängen ställer klockan på 00.00, haha. Jag går upp lite tidigare än vad jag ska bara för att. SÅ jag är pigg sen när jag ska till jobbet! Någon som vill byta med mig? haha

Aja GOD NATT !!!



Hoppas jag inte dör imorgon!!!

Dagens låt

Här är dagens låt, det är från madonna och heter My life!!


Iinte så bra enligt mig ... Vad tycker ni?


Snart kväll!

Tro det eller ej, men snart ska jag gå och lägga mig! Det är för att jag ska upp så tidigt imorgon. Jag ska gå upp klockan 01.00 tror jag för då hinner jag med god marginal. Hoppas att den resan kommer gå bra, annars blir det nog inte så roligt! får jag stå vid hötorget i en timme.
Nu ska jag ta och göra mig i ordning, jag tycker att det ska bli jätte jobbigt men samtidigt kul.... ( tror jag ). Aja skriver god natt innan jag går och lägger mig!! haha



Kommer nog vara timt på gatorna när jag går upp imorgon!! haha


konstigt

Kommentarerna fungerar fortfarande inte, jag vet inte varför men jag kan inte ordna det..... Jag ser era kommentarer, men jag kan inte acceptera dom. Jag får fråga någon som vet i helgen eller nåt, men fortsätt kommentera jag svarar på alla frågor och kommentarer!

Är det någon annan som brabats av detta? i så fall kan ni väl säga hur man gör för att visa som igen? Det skulle vara TOPPEN BRA!!


Ur funktion !!!


fakta om barn

Om ett barn kolla på dig så är det antingen av följade anledningar :

* Barnnet tycker om dig
* Barnet hatar dig
* Barnet tycker du är jätte ful och konstig
* Barnet tycker du är tjock och läskig

Hur ska man veta vilket som stämer?

* Barn grinar och är oftast jätte jobbiga, därför bör man undvika att skaffa dom.

* Barn vill inget heldre än göra sina föräldrar arga.

* Barn vill men kan oftast inte.

hahah läste den här listan på en sida i tidningen!!! Tyckte det var roligt, fanns även fler punkter, om ni vill veta dom så är det bara att skriva det!



haha!!!!


Vatten

Tänkte bara berätta att när jag gick hem så kom det en bil med full fart framåt. Med vatten på trottoaren och jag gående på den, så fick jag naturligtvis vattnet över min jacka och mina byxor! Jag tänkte ta numret och anmäla för jag var så förbannad, men jag gjorde inte det, för jag hade för dålig syn för att hinna med att numret , haha. Aja nu blir det upp till morsan att tvätta i alla fall.


Har det någon gång hänt er?


bra dag, dålig nästa vecka!

Nu är jag hemma, jag slutade lite tidigare idag eftersom jag ska jobba natt i imorgon. Det känns bra ändå, ska jobba med Diana och hon är skit skön.
Jag tycker kanske att det kommer bli lite jobbigt att ta sig dit, men det ska nog gå. Jag börjar så tidigt jag bara kan så ska kolla tabellerna på SL.

Idag rammlade jag i alla fall inte, där i mot så halkade jag ett antal gånger. Men vem gör inte det? När man ser någon halka så små ler man lite för sig själv, skadeglädje är ändå det vi gillar aldra mest. Kan bara föreställa mig hur alla skrattade igår när alla vi tre rammlade en efter en.....

Nu ska jag i alla fall ta och kolla tider samt duscha och börja med maten. Sen ska jag gå till sängs ganska tidigt, men det kommer bli många inlägg på några timmar, bara för att jag är så himmla snäll.

Solen skiner, det är plus grader! Är våren på väg?? NEJ NÄSTA VECKA BLIR DET 10- IGEN !!!


Vintern slår till igen nästa vecka !


tja då !

Nu ska jag ta och krypa till praktiken, gå menar jag ehm. Idag kommer jag nog i alla fall inte somna på tunelbannan för jag känner mig inte riktigt lika trött idag som dom andra dagarna.

Tänkte bara tipsa om några sök ord, man ska undvika på google, dom ger nämligen oftast virus! några av sökorden är följande:

  “Oscar 2010 Winners” – 60% av sökträffarna var infekterade.

  “Music By Prudence” – 58% av sökträffarna var infekterade.

  “Kathryn Bigelow height” – 48% av sökträffarna var infekterade·

  “Sandra bullock Meryl Streep kiss” – 43% av

källa Symantec/Nortons Safe Web-team (aftonbladet.se)


God morgon hallå

Nu har jag glidit ur sängen och ska borsta tänderna om några få sekunder. Jag är jätte trött, och imorgon ska jag nog jobba natt. Jag ska se om jag verkligen orkar det, för just nu, så orkar inte ingenting, haha. Jag vaknade i alla fall upp idag med en värkande rygg, så jag har nog gjort nåt konstigt i alla fall.

Nu ska jag ta och göra mig i ordning, sen kommer jag och skriver ett hej då inlägg!


Juice är alltid gott på morgonen!


God natt

Nu ska jag hoppa i sängs, ställer klockan på 06.20 tror jag, 20 minuter senare än dom andra dagarna, har nämligen kommit så mycket tidigare dit varje gång, så ska åka lite senare. Undrar om jag kommer i tid ?

Fortsättning följer.....

favorit bilden ! God natt !!!


Christine

Jag kollar just nu på Christine på 5:an, det är fett bra det var en annan komedi serie på TV:n innan som också var bra. Sen ska jag borsta tänderna och krypa mig till sängs tror jag. Praktiken gör en verkligen trött. Varje dag när man åker hem så somnar man nästan...
Sen ska ju jag jobba natt som sagt, vi får se om jag verkligen orkar det. Som sagt hoppas jag att jag inte somnar på tåget igen och blir väckt av 3 ansikten som tror jag var en full ungdom som behöver hjälp, det var ganska fail om jag ska vara ärlig.


kanal 5 är min favorit, Vilken är din?


kollar TV

Jag kollar på Tv just nu. Men jag undrar när lost kommer börja igen, är det någon som vet !?
Idag är det Chrsitine, det tycker jag är fett roligt, men det är nästan inga som vet vad det är, det går i alla fall på 5:an lite senare idag, kolla, det är ingenting man måste följa, det är som 2 och 1/2 män. Sen blir det nog sov dags efter det, jag känner mig som en pensionär just nu, jag är trött hela tiden, haha!!!

HÖRS SENARE !!!!



Spelar den blåsta mamman !


TV

Kollar just nu på biggest loser. Vet inte varför men jag gör det ändå! Försöker planera min helg också, men det är inte lätt , det är som att hitta rätt på IKEA.
Jag vill att snön ska bort, och jag har verkligen gjort illa min rygg idag när jag rammlade haha, inte kul egentligen, men jag tänker på alla som såg oss.
Föresten så börjar the biggest loser snart i en svensk version, är det någon som ska söka ? haha


Just det

Jag ska börja jobba natt igen, jag vet inte om jag kommer orka det, men det gäller bara 2 dagar. Nästa vecka kommer jag börja klockan 10.00 och sluta klockan 18.00, det är ju den bästa tiden, haha. Men jag ska prova jobba det två nätter men jag börjar inte förens på torsdagen med det schemat.
Natt schemat däremot är så tidigt som jag kan ( 02.00 kanske ) i 8 timmar framåt, dock har jag jobbat över alla dagar.

Är det någon som vet något bra tv program??

Jag är ledsen att era kommentarer inte syns, men det fungerar inte just nu ....


Fungerar inte !!!


Dagens låt

kommer från Miley cyrus ! Det här är dock bara en demo, kan det bli bra ??


Tycker det låter som en med dålig engelska, men jag vet inte !


växer det ett horn i pannan!?

Men vänta. Vad är detta? I den 101-åriga kinensiska kvinnas panna växer... ett horn. Familj och vänner är chockade över utväxten.

Zhang Ruifang.
kvinnans horn började växa förra året från hennes födelse märke. idag är hornet 6 cm, och ett nytt horn på högra sidan är nu på väg. Dock är det inte så roligt, kvinnan har nämligen hudcancer och hornet växer på en elakartad tumör. Hoppas att hon kommer bli bra igen!!!!  


Dålig uppdatering?

Nej jag har inte haft dålig uppdatering bara det att jag glömde att skicka inlägget som jag skrev. Däremot somnade jag tidigt igår och glömde säga god natt, men sånt händer. Tack för att jag fortfarande har många läsare!

Nu firar jag det med att jag skriver JÄTTE många inlägg innan jag går och lägger mig!! haha

Kommentarerna kommer snart få synas igen jag håller på att göra en sak så att det kommer se bättre ut. Jag svarar givetvis på era kommentarer på era bloggar.


Ramlade

Ja det har ju varit en bra dag idag, det var jätte kul på praktiken, och allt har gått som det ska. TILLS JAG SKA GÅ AV TUNELBANAN !!!!???
När jag går av tunnelbannan så går jag över på andra sidan samtidigt går en tjej förbi, när hon går förbi slår hon till mig i ansiktet så jag FLYGER bakåt och ramlar, samtidigt slår hon till en annan på andra sidan, vi tre ligger dära och spratlar MEDANS tåget åker förbi oss. Gissa om det var pinsamt? Jag sprang typ bara därifrån. Bortsätt från denna insident så har dagen varit väldigt bra.


Tydligen inte bara jag som halkar och blir slagen.


God morgon

Nu är jag vaken, pigg som en sovande kängru. Vi hörs senare idag.

Hoppas ni får en bra dag

Jag skulle skriva detta i morse, men det kom inte med haha !!

Varmare

nu lovar väder gubbarna bättre och varmare väder ! Nu så komemr förhoppningsvis värmen! Jag sitter just nu och kollar på stjärn kockarna, OCH NU BÖRJAR DET IGEN !!!

nya Ipad

Den 3 april. Det är datumet som alla Apple-entusiaster kan ringa in i sin kalender. Då kommer Ipad.

Åtminstone är det datumet för en amerikansk release. Här i Sverige får vi vänta ytterligare.

Redan den 12 mars kan kunder börja beställa både wifi-modellen och 3 G-modellen. Den senare kommer dock att levereras senare i april.

Inget tyder på att pekdatorn kommer att låsas till en särskild operatör, varför det därför kommer vara möjligt att använda en Ipad som köpts i USA även i Sverige.


nyheter från metro


Dagens låt

 
Kommer i från marina and the dimonds, den är väl inte så jätte bra kanske! Någon som gillar den?


hemma

Nu är jag hemma. dagen var mycket bättre än jag förväntat mig. Till och med väldigt bra. Alla var jätte trevliga och det var rätt lugnt, men mycket att göra.
Dock åt jag ingen mat på hela dagen, det var rätt jobbigt haha.
När jag åkte hem somnade jag på tunnelbanan så en person brevid mig väckte mig. Det kan ha berot på att jag inte sovit så mycket inatt.

Man kan skriva kommentarer fortfarande bara att dom inte syns. Jag svarar alltid !

Jag är gigantiskt trött !


Låt

Ville bara lägga ut en gammal låt som jag man kommer ihåg från högstadiet. Det är nog många som kommer ihåg låten.

Någon som kommer ihåg låten ?


God morgon

Idag är jag uppe tidigt, för nu är det nämligen praktik, och jag har ingen som helst lust till detta. Jag har haft ett bra lov, så jag har i alla fall något att blicka tillbaka till.
Jag hoppas verkligen att jag kommer trivas där, men att bedöma på andra som varit där, verkar det vara lite halv dåligt?
Nu ska jag i alla fall ta och gå och äta lite frukost sen får jag se vad som händer.
Hoppas alla får en bra morgon!


Jag är på väg !


God natt

nu ska jag sova ! God natt så ses vi imorgon första dagen på praktiken ...

Dagens låt

kommer inte från någon annan än Rihanna, hennes nya svarta låt.


Vad tycker ni ?


hemma

Hemma från filmen. Filmen var jätte bra, och jag rekomenderar verkligen att gå och se den. Sällskaped gjorde filmen ännu bättre.
Nu ska jag ladda upp dagens låt.

4/5 möjliga får filmen hahaha


Alice i underlandet

Nu ska jag iväg på bio. Det blir Alice i underlandet. jag förväntar mig rätt mycket, för trailern såg väldigt bra ut. Det verkar också många som säger att den är riktigt bra. Det finns många versioner men många säger att den här är den bästa.
Men vi höres senare! Är det någon som vet om filmen är bra?


Praktik

Nästa veckan, med början imorgon måndag, ska jag börja praktisera igen. Jag vill eller orkar verkligen inte den här gången. Det är ingen annan i klassen som göra det heller, så jag fattar inte ens varför vi ska gå ut på praktik. Man lär sig ju ganska mycket ibland, men det är ändå inte roligt. Jag vet inte heller riktigt hur man åker dit, haha men det får väl lösa sig imorgon.
Men nu ska jag ta och hoppa in i en dusch, sen ska jag göra mig i ordning för jag ska på bio senare idag!

Bild från google. Någon som gillar att praktisera ?


Djur advokater?

Schweiziska advokater kan i framtiden få det svårt att få kontak med sina klienter. I Schweiz ska det nämligen folkomröstas i just denna fråga.
Schweiz har redan sedan tidigare en av världens strängaste djurskyddslagar, men vill nu även införa advokater till djuren.
Det är djur aktevister som ville folkomrösta och samlade in över 100.000 namn teckningar och eftersom Schweiz är en direkt demokrati blir det en folkomröstning om det då.

mycket tyder på att folken kommer att rösta ja.


Va lugn, snart kommer du kunna sova lugnt.

God morgon

Nu har jag stigit upp. Jag kanske ska ta och åka och köpa ett par skor till min praktik plats, men jag vet inte om jag orkar det just nu. Skor är nog det tråkigaste i hela världen.
Det är sol ute igen, det är så härligt det bara kan bli, så jag tror jag ska gå ut och gå lite. Nu ska jag ta och äta lite frukost, vi hörs lite senare


SES !!!


skor, det tråkigaste i världen ?

Natti

Nu ska jag sova :) alla får sova så gott imorgon blir det bio !!



middagen!

jag mår jätte illa, hahaha. Vi åt raculette eller vad det heter, och då äter man alltid för mycket. Men det var väldigt gott. Men det verkar inte vara många som vet vad det är för något. Det är typ ost man smälter i en slags stek pana eller nåt som man lägger in i en värme sak ( vad menar du nu Fredrik? ). Sen så grillar man kött på själva maskinen ( kunde jag bry mig mindre ). Aa det är typ det sen äter man bakpotatis till. Nu tyckte jag att jag var jätte rolig.




Sån åt vi !!!


melodifestivalen

Jag har varit hemma idag och kollat på Melodifestuvalen. Dom två som gick vidare till finalen var :




Någon som ens tyckte om låtarna lite ? hahah , tycker dom är hemska båda två !


Dagens låt

Dagens låt kommer från ingen annan än Flo Rida ft Miss B

Vad tycker ni då ?


promenad

Nu ska jag ut i solen och schteka ! Ska i alla fall gå en liten promenad. Vi höres senare ! Har en grymt bra låt på väg nu också !

Alla bordde gå ut i solen idag, det är 15 grader varmt!!!!


Nu ska jag ta en promenix !


SOLEN

Jag kollade nyss ut ur fönstret, det är ju JÄTTE soligt och fint. Jag tror jag ska gå ut och gå lite. Kanske fråga om någon vill följa med och göra det?
Orkade dock inte kolla om det var pluss grader ute, men ska göra det snart. Det blir lite dålig uppdatering när jag är ute och ränner på kvällarna, men nu ska jag ta det lugnt. Inte förens nästa helg ska jag gå ut igen.
Är det någon annan som varit ute idag? Eller är det någon som ska gå ut i det fina vädret ?

Ps. Har blivit beroende av RedBull


visste ni att solens mitt punkt är 15 000 000 °C varm?


God dag

Gick nyss upp, Jag är riktigt trött som vanligt, känns inte som jag är hemma över huvud taget längre. Kom hem klockan 06.00 i morse. Robins buss kom inte så vi åkte runt halva Stockholm en stund så att vi inte skulle behöva stå och vänta i kylan.
Men det gick ju bra till slut i alla fall. Festen var väl kul, först trodde jag verkligen inte att det var min folk typ men några av dom var facktist det, och vissa JOBBIGA.

Vet inte om det finns bilder, för det kommer jag inte ihåg haha. Om det gör kommer jag naturligtviss ladda upp dom tillsamans med foton från kryssningen.

 
Och var var festen ?

UTGÅNG

Nu ska jag ut på fest ! Vi hörs imorgon eller senare om jag inte är för full !

HA en bra fredag :)


tja då !

haha

nu ska jag lägga upp en låt jag gillar ! Alla kommer bli bort skrämda hahaha !


Tysk rap !! japp

SEMLOR

Jag är Bagare ( utbildar mig i alla fall ) och jag åt inte förens idag min första semla. Jag kan säga så här, jag kommer inte äta någon mer heller. Jag tycker semlor är JÄTTE överskattat. Semlan var dock helt okej.

En semla innehåller : En vanlig vetebulle oftast med STARK kardemumma smak, lätt/luftig vispad grädde, och en lagom mängd mandelmassa som ofta är smaksatt med bittermandel eller vanlig mandel.



Är det någon som tycker om semlor ?

SUSHI

Nu är jag hemma från affären. Många sms på vägen dit och hem, men det var trevligt. Nu ska jag gå och sätta mig och äta. Det blir inget annat är SUSHI, vilken jag tycker är bland det godaste somm finns. Sedan ska jag ringa runt lite, och kolla hur jag ska göra ikväll.


Så här mycket sushi har vi köpt, ( skojar ). Är det någon annan som tycker om Sushi?
(bild från google)

Dagens låt

Kommer ifrån ... pussycat dolls. Hoppas någon gillar den, är inte direkt i min smak.


4 miljarders lyx ?

Han la ett bud på 4 miljarder kronor på världens dyraste hus, men sen ångrade han köpet
- fick inte tillbaka ett enda öre.
Den ryske mannen Mikhail Prokhorov var ivrig i att lägga ut ett bud på huset, men efter ett tag ångrade han köpet, den franske domstolen beslutade dock att han inte skulle få några pengar tillbaka utan att den ursprungliga ägaren Lily Safra skulle få behålla pengarna. Hennes tidigare man mördade tidigare en manlig sjuksköterska i Monaco och fick där i från ärva huset, men nu blev hon som sagt yttligare 4 miljarder rikare.
Dock sved det nog inte så mycket i ryssens plånbok, han är ändå god värd för si så där 200 miljarder.


Tur gumma ?


det är inte första gången Prokhorov står inför den franska domstolen.


God Morgon

Nu är jag vaken. Vaknade av att ett sms skickades till mig. Min meddelande singnal är den där I see you from en skräck film, så jag är mer än vaken.
Skönt att det är sol ute, när jag vaknade hade jag den dock rakt i ögonen, och det leder till enorm huvudverk, å jippi nu har jag huvudverk också.
Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag, jag vill egentligen bara ta det lugnt, men det blir hemma fest eller utgång i alla fall.

Vad ska ni göra idag då ?


God natt

imorgon blir det en STOR dag. Kommer bli mycket uppdatering, och mycket nytt. Jag hopaps snart att snön försvinner men det såg inte ut som det tyvärr...

Jag ska börja ladda upp mera låtar, observera att jag inte kommer tycka om alla låtar, så kanske kommer lägga upp mycket dåligt, men det kanske finns någon som kommer gilla det.

Vi hörs imorgon !!!

GOD NATT


Denna låten är fett nice dock !!!!

båtarna fastnar

Många båtar hade tydligen fastnat ute på isen. Ett 50 tal båtar sitter just nu fast i isen. Vilken tur att vi inte fastnade, men vår båt var ju ganska stor så tror inte den skulle fastnat heller.
Tydligen kolliderade två båtar med varandra också, men det var bara en lättare kollision. Dock så sa dom i högtalaren att folk skulle söka sig till fören, och folk visste inte vad som hållde på att hända.
Det är också svårt att få isbrytarna på plats och det kommer kanske att ta en stund innan båtarna kommer till plats säger dom.

aftonbladet
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6721167.ab



Någon som känner någon berörd ?

Kryssningen

Kryssning gick väldigt bra, var JÄVLIGT roligt. Dansade nog i 3 timmar. SÅ jag är jävligt trött nu. Nu när jag sitter här så gungar det än. Det var ENORMT gungigt på båten och jätte mycket is. Trodde vi skulle fastna, haha. I alla fall träffade vi jätte mycket gammla klass kompisar, och det var jätte kul.
Det roligaste var nog att jag vann ca 500 kronor på spel maskinerna. Var inte det grymt bra gjort?, lite stolt faktist.
Dagen efter är aldrig rolig, men det gick det med,( med lite godis ). Just nu sitter jag här och pratar med MASSOR av folk, så nu ska jag återgå till det!!

BILDER UPLADDAS SENARE !!!


Eva vann !

jaha, och där försvann Eva snabbt från programet, det var lite synd. MEN HON VANN JU BILEN. Grattis eva grymt bra jobbat!!!!
Var det någon som såg på programet ?


Grattis Eva :D ( Hoppas det är okej jag tog bilden )

Sveriges värsta bilförare

Kollar just nu på Sverige värsta bilförare. Det roligaste är att min klass kompis är med. Just nu tycker jag hon är bästa av dom alla. Det är Eva och hennes pappa som är med. Jag förstår inte ett ord av pappan, men Eva är världens snällaste.
Har ni sett henne än ? Hon är BÄST av dom där. Även fast det kanske inte är världens bästa ställe att visa sina skills haha.


Tycker ni att årets deltagare är roliga?

Dagens låt

Jag postar den nu på en gång ! Det har varit så länge sedan jag har gjort några inlägg, Jag vill åter säga enormt tack till alla nya besökare.

Dagens låt kommer från JoJo



Vad tycker ni om låten då ?

Hemma

Nu är jag hemma från kryssningen jag ska berätta mer. Medans jag var borta slog jag yttligare ett besöks rekord !!! Nu är jag nära 200 besökare!!!

Kryssningen gick jätte bra. Men jag är giganstiskt trött.

Ses snart!


Vi åkte med Silja galaxy

Nu drar jag

Nu drar jag på kryssning ! Hoppas alla andra har det bra så härs vi imorgon. jag KANSKE bloggar på båten det får jag se, om det finns något internet cafe eller nåt, haha.

I alla fall ha det bra så ses vi imorgon i alla fall :)



Nu bär det av till FINLAND !!

Dagens låt

Dagens låt följer temat, det är nämligen Leona lewis nya låt Can't fight it


Vad tycker ni då ?

ut och gå

Nu ska jag gå ut och gå, elelr jag ska snarare köpa en sak med J. När jag kommer tillbaka blir det dagens låt !! Så stay ready !!


Vad tror det ni det blir för nytt idag då ? :P

Regnade fisk ?

I staden Lajamanu, Australien trodde folk inte sina ögon när himmlen öppnade sig förra veckan. Det var nämligen inte regn som kom utan fisk, lite skabb kanske?
Folket i staden trodde inte sina ögon, men ännu mer förvånande var det att fisken faktist levde. Folket där plockade och samlade upp fisken.
Det konstigaste är att det har hänt två gånger förut också, 1974 och 2004, dom två gångerna toppade nyheten hela världen.
Det finns ingen föklaring till fisk regnet, och forskarna är helt förbryllade. Staden ligger också mitt i öknen.



( bild från google ) Är det bara jag, eller händer det alltid konstiga saker i Australien? Jag vill i alla fall åka dit!

favo låt hos kompisen

Jag tycker inte om den här låten så mycket, men min kopmis gör så jag tänkte lägga ut den för skojs skull. Vad tycker ni andra då?


Det är Leona Lewis ,det kanske ni ser föresten.

God morgon

Nu är jag uppe igen. Ska snart packa lite saker som jag ska ha med på kryssningen,men var är biljetterna någon stanns?. Solen skiner ute det är helt fantastiskt.
Jag ska nog inte göra så mycket mer än ta det lugnt idag, eftersom det nog blir en lång kväll inatt.
Är det någon annan som ska göra någonting roligt idag?

Nu ska jag gå och ringa ett samtal!


God natt !

Nu ska jag sova, kommer nog sova lite långt imorgon, eftersom jag ska på kryssning. Det ska bli jätte kul antar jag, men det har varit en jobbig resa dit, haha.
Bion vart ju lyckad men ändå misslyckad.

Hoppas alla sover gott !!

SES IMORGON ! ( Idag )


huehuehuehue

SOL !

Nu lovar väder experterna sol nästa vecka!! Nu har man nåt och se fram emot, men då börjar man naturligtvis skolan igen, men med solen kommer som sagt kylan tillbaka.



Är solen något ALLA längtar till just nu?

Hemma

Det var seriöst helt sjukt, haha. När jag hade bokat biljetterna hade jag bokat till fel salong. Så då fick vi panik, efter det så gick vi därifrån ner till receptionen och där berättade jag allt. Men som tur va så fick vi dom rätta biljetterna och kunde till sist se filmen. ( hände lite mer också, men det är inte relevant ).

Efter bion åkte vi hem igen, med en mycket högt skrattande Therése.

Om filmen. Hade förväntat mig att filmen var bra, men den var över förväntan ändå. Den var GRYMT bra, med både humor drama och action. Dock lite förutsägbar men vilken film är inte det?
En film som är MYCKET värd att se! Jag tipsar er att gå och se den så snart som möjligt!


GÅ OCH SE DEN!


FILM MYS

nu drar jag på bio ses senare :D ( första gången jag gjorde en smiley säkert den sista också !

BIO

NU blir det snart bio. Det ska bli mys. Det blir filmen Percy Jackson, som jag berättade om förut. Jag har velat gå och kollat på den sedan jag såg trailern på bion, jag älskar nämligen fantasy filmer. Jag ska gå med inga andra än Jessica och Thereése som jag inte träffat på flera månader.
Är det någon annan som har sett filmen?



Tror du att den är väl värd att gå och se?


Pesto pasta

Jätte god maträtt, favorit hos många! jätte enkelt och jätte gott. ( Om man gillar pesto det vill säga )

4 personer

3 kycklig filéer ( vegetariskt, gärna någon sort av svamp )
1 stor burk pesto ( grön Zeta pesto )
1-2 burkar cream fresh, jag brukar ta en och en halv
300 g Penne pasta
50 g soltorkade tomater ( kan uteslutas )
50 permesan, riven, kan gärna ta ännu mer
100 g pinjenötter

Ruccola sallad

1. Sätt på vattnet till pastan, och slå i den så fort det kokar
2.klipp eller skär kyckligen i små aptitliga bitar.
3.Blanda i en annan gryta eller nåt liknande, cream fresh och peston och värm upp.
4.Ta i kycklig bitarna i cream fresh röran för att få dom lite marinerade.
5.Skär soltorkade tomater och häll i, häll samtidigt i pinjenötterna.
6.blanda i pastan, tomaterna samt pinjenötterna i creamfresh och pesto röran
7.Strö över pinje nötter och ruccolasallad efter egen mängd.

Servera gärna med extra pest och sallad.

(gjorde rätten själv så det kan blivit lite fel i förklaringen, så säg det då gärna) :)


Man kan göra egen pesto, men det är jag för lat för haha ( bild från google )



Dagens låt

Dagens låt kommer från Shontelle, hon är ganska ny inom musik världen, men kommer spatsera in med en popig ballad.


Vad tycker ni då ? tror ni det kan bli något av henne?


Besöks rekord !




Tack så mycket till alla som kollar in bloggen !! Blir super glad ! Ska starta veckans blogg eftersom jag har fått frågor om det ! Nästan 150 besökare !!!

åt upp vinsten

Resan som började så gott slutade i katastrof. En man från England fick panik då han ombord på ett Ryanair vann hela 10.000 EURO. Enligt reglerna får man inte ta ut så stora vinster ombord, då fick mannen spel och ÅT UPP LOTTEN.
Han kunde bara inte ta ut vinsten ombord, men han kunde göra det när han väl kommit iland, men så blev det inte den här gången. Han blev så rastlös att han åt upp biljetten, och förlorade alla pengar som han vunnit. Men pengarna kommer inte gå till spillo utan kommer ges ut till välgörenhet. Men det måste kännas väldigt surt för mannen som åt upp lotten?.

länk http://www.aftonbladet.se/resa/article6698480.ab


Hungrig ? Ät något annat än lotten, kanske ?


God morgon

Aa, jag vet det är hemskt jag gick upp nu. Men jag är bara en liten pojke och jag behöver mycket sömn, till och med så ycket sömn att jag sover till klockan 13.30. Idag var det INGEN som ringde mig heller så det är därför jag har sovit så länge, men skönt är det ska jag säga.
Jag ska ta och hoppa in i Duschen nu, där jag ska duscha av mig all trötthet, för er som vill veta så duschar jag två gånger om dagen, haha, ( intresse klubben exploderar ).

Vad ska alla göra idag då?

 

Nu ska jag hoppa in i min Lyx dusch. ( ehm kanske inte ... ) eller kan någon kanske köpa mig en sådan?

God natt

Nu ska jag ta och slinka ner ner i den ny bäddade sängen! God natt så hörs vi imorgon. Hoppas alla inte blir för ledsna imorgon efter ni kollat ut genom fönstret !!!!

NATTI NATTI


Alla kan väl få ha roligt någon gång ! Jag i sovsäcken!


Snöar

Det snöar just nu utanför mitt fönster och jag är så himmla trött på snön nu så jag bara kan, ta en varm stekpanna och smälta all snö med den!
Jag är Så irriterad trött på denna snö som aldrig ger upp. Det är ingen som tycker om snön ju? Det är i alla fall ingen just nu som gör det, bara isbjörnarna och pingvinerna, aka jag och Johan haha.
I alla fall så var det bara det jag ville säga, viktigt va?



Är det bara jag som är trött på snön ? ( bild från google)


Skickar tillbaka 4åriga Erona

Läkarutlåtandena räckte inte. Nu vill Migrationsverket utvisa 4-åriga Erona, som är svårt sjuk och riskerar att inte få vård.

Erona Qela. Foto: SVT
(bild från SVT).

Den här tjejen är 4 år och har en missbildning i hjärnan, läkarna har också hittat en cysta i hennes huvud, ändå vill man nu skicka tillbaka henne till hennes hemland? Det är ju inte acceptablet någonstanns? Om hon inte får den vård hon behöver kommer hon antagligen dö sa flickans föräldrar. familjen ska nu utvisas och jag tycker det är enormt tragiskt. Pappans sista kommentar var :

*Vad ska man göra? Vi kan inte kämpa mot ett helt land, säger Haxhi Qela*

Tycker någon att detta är okej ????

http://svt.se/2.33919/1.1910889/kan_do_i_kosovo_-_utvisas_anda


min tråkiga humor

haha jag vet det är itne ens roligt, men jag lägger upp det ändå !

Lägg märke till den goda knaper stekta falukorven i stekpannan
jätte tråkigt eller hur ?

Dagens låt

Ett samarbete mellan Justin Timberlake och Rihanna och vi fick låten Hole in my head, Jag tycker låten är GRYMT BRA !

Vad tycker ni ?


Tack för att alla gillar Dagens låtar! Försöker hitta det senaste och det nyaste! Om ni vill ha låtarna som mp3 är det bara fråga mig på mailen!

Vad tycker ni ? :)


vad tänker hon med?

Pernilla Whalgren ville tydligen inte stanna kvar i tävlingen då hon kom till andra chansen, eftersom hennes brosa Nicklas ska gifta sig med Laila bagge nästa vecka. Visst kan man förstå det , men borde man inte ha tänkt på det lite tidigare då? Nu har Pernilla sagt att hon inte ville gå vidare , och dom tävlande rasar. Charotte perelli ska stöta henne nästa vecka i andra chansen, där hon tävlar med bidraget *jag vill om du vågar*.


Några av hans kända låtar

här är några låtar som RedOne har producerat





 



Detta är några av dom många hitsen han har gjort. Han har även arbetat med, Adam Lambert, Chistina Millan, Akon, Little boots, Flipsyde, Robyn, brandy och många många fler! Så nu kanske ni förstår hur stor han är.


RedOne

RedOne som står bakom Lady GaGas super låtar och Sean Kingston hitlåtar ska nu söka okända personer i Sverige, för att göra dom världs kända. Peter Swartsling är också medverkande. Det handlar om en grupp som ska bildas och bli internationelt känd.
Peter Swatrsling sa också att RedOne inte satsar på Svensk framgång utan en internationel framgång. RedOne är idag en av världens främsta musik skapare, och det finns nog i alla fall en låt ni har hört med honom.
Tävlings formatet kommer bli enkelt och det kommer inte vara några psysiska påfrestningar. Det börjar redan i början av veckan, så om ni vill vara med ANSÖK NU!!!
Det finns redan två hitlåtar och ligger och väntar på dom som vinner.


het just nu RedOne har jobbat med världsartisterna
RedOne, Swartsling sa att *allt* han rör vid blir uppmärksamat i hela världen.
Är det någon som vägar ansöka?

Kryssning

Japp, nu var det bokat ! Nu blir det kryssning på onsdag. Det roligaste var att vi fick den ABSOLUT SISTA hytten, haha vilken tur.
Dock var det kaos, vi har sprungit, pratat och det gick bara skäpp rätt åt helvete. Men jag tog tag i det och ringde istället, och jag är ju väldigt organiserad så jag klarade det!
Nu blir det av att gå och hämta Biljetterna i en ATG affär, kanske har man tur idag och ska slå till med en triss lott.

Nu blir det i alla fall kryssning, så jag blev fett glad! Undrar om det blir någon dag jag bara kommer vara hemma den här veckan, haha.


Biljetterna är nu köpta! Någon som ska göra något kul på lovet?


Morgonens låt

Jag såg att Brittney och Lady GaGa gjort en låt tillsamans ! Var defenetivt inte någon bra låt, och inte alls i min still, kanske någon annan som gillar den?


Vad tycker ni om låten !?

Life is a hamster

God morgon, nu gick jag upp. Var jätte skönt att få sova *ut* någon dag, fast det var fortfarande någon som ringde och väckte mig, men det var fortfarande senare än vanligt.
Jag såg att det redan blivit kallare igen ute, så det blir väl att ta på sig när man går ut. Direkt när jag vaknade ringde jag M men hon sov också, så hon skulle ringa om 30 minuter. Vi ska försöka få tag i några biljetter till någon kryssning.

Hade besöks rekord igår med över 100 besökare, det var jätte roligt.
Jag berättar senare om vi kommer få biljetter eller ej.

SES !!!!


Är det fler som ska på kryssning ?


Natt

Nu ska jag ta och hoppa i sängs ! Har pratat nu med Robin i 12309234 år! Men nu ska jag ta mig till sängen för min skönhets sömn!
God natt så ses vi imoorgon !


Hoppas jag inte sover för länge imorgon ! Om nån vaknar runt 10.00 väck mig gärna :)

Ehm

norska kommentaren *

Northugs hån efter segern

  Fick guld och gav Sverige en känga ”Johan Olsson? Honom var jag säker på att slå”. !!!

Ibland bli jag så himmla irriterad, verkar som jag hatar Norge nu, men jag älskar egentligen landet, men det ska alltid vara en kamp emellan våra länder!! Vi bordde stå enade tillsamans.



Någon som blir irriterad jag lägger upp en norsk flagga ? haha


OS i vancouver 3

Nu är OS slut. På något sätt så känns det lite tomt. Jag vet inte varför, efter som jag inte följt det så jätte mycket. Men ändå så tycker jag det alltid känns tomt när något stort som OS eller fri idrott tar slut.
Idag tog vi ännu en till medalj i femmilen. Det var ingen annan än Johan Olsson som gjorde det, Otroligt bra jobbat!
Jag hatar norrmänen när det kommer till OS, verkligen!! dom tar så HIMMLA mycket medaljer HELA tiden!!!!
Men Sveriges OS insatts har varit mycket bättre än vad vi trodde den skulle vara, så jag hoppas alla är nöjda.

Top 7
1 Kanada Kanada   13 7 5 25
3 Tyskland Tyskland  10 13 7 30
2 USA USA  9 14 13 36
4 Norge Norge  9 8 6 22
5 Sydkorea Sydkorea 6 6 2 14
6 Schweiz Schweiz 6 0 3 9
7 Kina Kina 5 2 4 11
7 Sverige Sverige 5 2 4 11


jag tycker det varit ett bra OS, vad tycker ni ?


Johan tog en brons medalj idag!!!


Hemma igen

Nu har jag varit och kollat på finalen av Stjärnkockarna! Det är en ny satsning av TV 3. Tävlingen går ut på att kända artister eller vanliga kändisar ska laga mat med en annan kompis. Lagen består av kändisarna:

Peter Swartling och vännen Philip Diklev
Christina Schollin och barnbarnet Oliver Ingrosso
Alexandra Pascalidou och vännen Mahmut Suvakci
Ulf Elfving och sonen Kasper Elfving
Wille Crafoord och vännen Mange Schmidt
Martina Haag och vännen Clara Block Hane

Program ledaren är ingen annan än självaste Josefin Sundström. Hon är galet bra program ledare tycker jag, och väldigt snygg och liten. Juryn består ut av Melker Andersson, Lisa Förare Winbladh, Edward Blom och Tom Sjöstedt. Som ni kanske vet så är dom stora mat experter som kan allt om smak och doft.

Som sagt får jag inte säga någonting mer om självaste programet, men jag tror att det kommer bli väldigt roligt och bra. Det har varit en jobbig resa dock det har tagit över 3-4 timmar varje gång vi spelat in ett program....
Men nu vet jag vem som vinner, men det gör inte ni hahaha.!!!

Se trailern här :
http://www.dagensmedia.se/nyheter/tv/article125650.ece




Peter Swartling och Magne Smith är två av dom kända ansikterna!


RSS 2.0